Tilmeld dig føtex for de små og få masser af tilbud, gode råd fra vores sundhedsplejerske og inspiration direkte i din indbakke.

GravidGravid?

Jeg giver hermed samtykke til per e-mail at modtage nyhedsbreve, information om kampagner, events, konkurrencer og spil. Jeg giver også samtykke til at modtage servicemails om afbrudte bestillingsforløb, købsvejledninger relateret til varer, som jeg har udvist interesse for samt gode tilbud fra Salling Groups kæder (Salling, Bilka, Føtex, Netto, Carls Jr, flowr, Send&Hent, Starbucks og Wupti.com) og Salling Groups 8 samarbejdspartnere. Læs mere om samarbejdspartnere og Salling Groups egne brands og produktsortiment her. Listen over samarbejdspartnere/brands vil løbende blive opdateret, dog kun inden for samme varekategorier, som er omfattet af samtykket.

Henvendelser vil kun blive udsendt fra det domæne under Salling Group (eksempelvis føtex.dk eller bilka.dk), som jeg befinder mig på nu. Salling Group tilstræber altid at begrænse antallet af henvendelser, som forventeligt vil ligge mellem én og fem om ugen.

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at klikke på afmeldingslinket i en hvilket som helst af de henvendelser, jeg modtager.

Jeg giver samtidig samtykke til, at Salling Group A/S (CVR nr. 35954716) må indsamle og behandle min e-mailadresse som anført i privatlivs- og cookiepolitik i overensstemmelse med mit samtykke. Se mere om rettigheder i privatlivspolitikken og cookiepolitikken..

 

×